Burse

 
 

Khastalia oferă, cu sprijinul Institutului Qreator, două burse în cadrul Școlii de Comunicare pentru doi reprezentanți ai societății civile. Bursele acoperă integral tariful programului.

 
 

Cine poate candida

Pentru a fi eligibili, candidații pentru bursele Qreator trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
 
  • Să fi lucrat în sectorul nonprofit în ultimii 2 ani
  • Să ocupe o poziție de management în cadrul unei organizații neguvernamentale
  • Să fie de acord ca, în cazul în care vor fi selectați pentru a fi bursieri Qreator, să continue să lucreze în sectorul nonprofit timp de 2 ani după data absolvirii.
 
 

până când îmi pot depune candidatura?

Înscrierile au fost închise pentru promoția 2019. Te așteptăm la anul!

Dacă vrei să fii la curent cu programele noastre și să afli când se deschid înscrierile pentru promoția 2020, te poți abona la newsletter-ul nostru. 

 

IMPORTANT

* Dacă planurile tale de viitor includ schimbarea organizației pentru care lucrezi, te rugăm să ne spui acest lucru în cadrul eseului de mai jos. Acest lucru nu te va descalifica, atâta vreme cât plănuiești să lucrezi în continuare în sectorul non-profit.

* Bursierii vor avea obligația de a participa la toate activitățile din cadrul programului Școala de Comunicare și de a continua să lucreze în sectorul nonprofit timp de 2 ani după data absolvirii. Nerespectarea acestor condiții va duce la retragerea bursei și plata retroactivă a tarifului de curs.